Pagina's

maandag 13 december 2010

Lasagna met romige champignons

Vandaag voor het eerst GV lasagna gemaakt naar aanlleiding van een recept uit een GV kookboek. Het was een lasagna met romige champignons en mozzarella. Omdat ik dat een beetje karig vond, heb ik er zelf nog gehakt en tomaat bij gedaan. Eigenlijk moest ik de bladen ook zelf klaarmaken van rijstmeel en maismee, maar heb voor het gemak even voor de luie manier gekozen en gewoon kant en klare bladen genomen. Ik had een klein ovenschaaltje gekocht voor in Firyel haar oventje. Ik had GV mini lasagna blaadjes voor Firyel en voor ons had ik gewone lasagna bladen. Helaas was het recept niet berekend op 2 verschillende schaaltjes lasagna, met als gevolg dat Firyel haar lasagna er heerlijk vol en romig uitzag en die van ons een beetje karig was helaas waardoor de bladen een beetje hard geworden waren. Maar ik moet zeggen, het was evengoed goed te eten. Volgende keer gewoon een dubbele hoeveelheid maken. Firyel heeft zitten smullen en er is nog genoeg over voor over een paar dagen!

4 opmerkingen:

  1. Wat super dat ze het zo goed op pakt!
    Dikke duim voor haar en ook voor jou ;-)
    ik wil me aanmelden als volger maar hij pakt hem niet snif snif, probeer het snel weer!
    liefs, Mas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig dat je het zo oppakt. Zo als jij je er in gooit en van alles uitprobeert. Wat zal Firyel later trots op je zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammie, klinkt lekker!!!
    Ik heb hier ook een map met glutenvrije recepten, ik zal ze eens scannen en je toesturen.
    niet vandaag maar in de week dat ik vrij ben, schrijf het nu direct op....
    xxx
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is een heel boekwerk, oohhhh ik kijkeven hoe ik het doe, ik denk dat het wel lukt....

    BeantwoordenVerwijderen