Pagina's

woensdag 22 december 2010

Wat zit er in dat eten????!!!!!!!

Dat vraag ik me nu met enige regelmaat af. Het lijkt wel of er oppeppende middelen in zitten ofzo, wat een energie heeft Firyel nu zeg! Ze stuitert af en toe het hele huis door. Vandaag ook, ze wilde sleeen, maar na 5 minuten gezeten te hebben wilde ze zelf trekken. Nou ja, ook goed, gaat ze zo meteen wel weer zitten. Niet dus! Ze bleef maar heuveltjes op klimmen en af rennen (niet sleeen, want zitten wilde ze niet) en weer aan de andere kant naar boven met die grote slee er achter aan, rondje maken en dan weer naar beneden rennen. Na een tijdje weer thuis aangekomen ging ze in de tuin nog gewoon even door. Na het eten tikkertje spelen en dus achter elkaar door van de ene kant van de kamer naar de andere kant blijven rennen en gieren van het lachen natuurlijk: Pak me dan als je kan, je kan me toch niet pakken! En zo gaat dat dan door tot ze in bed ligt en het licht uit gaat. Wordt er al moe van als ik er naar kijk, geloof echt dat er iets in dat gluten vrije eten zit hoor! Hahahaha.

Vandaag heb ik trouwens voor het eerst zelf loempia's gemaakt van rijstvellen. Ik had me op het forum al goed ingelezen, dus was op alle problemen voorbereid *LOL*, maar gelukkig waren ze goed gelukt, dus we hebben vanavond heerlijk zitten smullen van mijn allereerste zelf gemaakte loempia's!

3 opmerkingen:

  1. Je schrijft op zo'n beeldende manier dat ik het helemaal voor me zie.
    Wat kunnen kinderen genieten he, nu helemaal nu ze zich weer beter voelt.
    Wat de loempia's betreft, ik heb ze nog steeds niet gemaakt, zie er een beetje tegenop. Terwijl ik vroeger vaak en graag loempia's at en ze nu toch best wel mis. Misschien moet ik me er toch ook maar eens aan wagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ps. ik klikte net op de foto van de loempia, valt mijn oog ineens op het blauwe bord. Wij hebben hetzelfde servies......

    BeantwoordenVerwijderen