Pagina's

zondag 19 december 2010

3-in-de-pan

Ik kreeg de vraag of ik het recept van de 3-in-de-pan die ik voor het kerstontbijt op school had gemaakt ook wilde delen, dus bij deze. Ik heb het recept van het coeliakieforum, maar heb het iets aangepast naar mijn eigen smaak.

300 gram Scharmix (ik heb C gebruikt)
400 ml. melk
1 ei
1 a 2 appels
Rozijnen
theelepel kaneel
3/4 zakje bakpoeder
1 a 2 zakjes vanillesuiker

Doe de melk, suiker, bakpoeder en ei bij het meel en meng alles goed tot er een dik beslag ontstaat. Snijd de appel in kleine stukjes en roer deze samen met de rozijnen door het beslag. Verhit wat olie in een koekepan en schep met een lepel porties beslag in de pan zodat er ca. 3 a 4 in de pan kunnen. Het worden dus kleine dikke pannekoekjes. Serveer met poedersuiker. Lekker en makkelijk, zeker voor kinderen!

1 opmerking:

  1. Jose, dank je wel voor het plaatsen van je recept.
    Ik heb hem even gekopieerd en op mijn site geplaatst zodat ik hem snel terug kan vinden.
    Ik wil het beslist eens gaan uitproberen. Vroeger (thuis) aten wij vaak 3-in-de-pan. Niet glutenvrij destijds. Nu moet ik wel.

    BeantwoordenVerwijderen