Pagina's

zondag 2 januari 2011

Gelukkig en een gezond 2011!!!!!

Via deze weg wil ik alle lezers een goed en gezond 2011 toewensen. Wij hebben oud en nieuw bij opa en oma gevierd. Oma had voor het eerst GV oliebollen gebakken, dus was wel even spannend of ze zouden lukken. Maar gelukkig waren ze prima gelukt en bijna niet van gewone oliebollen te onderscheiden.

Ze heeft er heerlijk van zitten smullen, echt super! De rest van de oliebollen zijn de vriezer in gegaan zodat ze tussendoor zo af en toe nog eens een keer een lekkere oliebol kan snoepen. Weer een obstakel overwonnen!

4 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Allereerst de beste wensen voor een glutenvrij 2011!
  Grappig, ik had ook al een beetje een vermoeden dat we uit dezelfde plaats komen, jouw verhaal bij de diƫtiste zou ik zelf wel kunnen hebben geschreven dus dat herkende ik ook al...
  En wij zijn dus wel in het MC Alkmaar geweest met beide kinderen (overigens een hele fijne MLD-kinderarts).
  Ik ga trouwens over 3 weken naar een bakles in Enkhuizen, is wel ff een eindje verderop maar ik vond het thema van die avond wel erg leuk (een verjaardagstaart versieren met marsepein of fondant) met name mijn oudste is erg gecharmeerd van taart, dus ik vind het wel leuk om het te leren. De bakles in Volendam was super (vond ik althans) maar de instructrice was bezig om 2 nieuwe dames in te werken, dus ik weet ook niet hoe dat zich gaat ontwikkelen, als ik iets hoor, laat ik je het wel weten. Heb je inmiddels al wat adresjes gevonden waar je je gv spullen vandaan haalt? Anders heb ik wellicht nog wel een paar tips voor je!

  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jullie ook een gelukkig en vooral gezond en energiek nieuwjaar!! bollen zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, heb door je blog gebladerd, had er erg veel aan. het stuk over gesplitst aanrecht is erg herkenbaar- 2x choco, 2x margarine, 2x confituur, toasten met bakpapier rond het brood, rode GV messen en andere ;o) maar dat hebben wij nu opgegeven en het hele gezin eet gluten en tarwevrij in nieuwe machines (tosti/). ik kwam niet meer aan eten toe.. het diagnose stuk is ook super herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan je het oliebollen recept ook plaatsen? dank je
  erika

  BeantwoordenVerwijderen