Pagina's

zaterdag 22 januari 2011

Mac Donalds

Vandaag had ik een workshop Mixed Media bij een forum kennisje (zie mijn andere blog voor het resultaat). Firyel bleef vandaag dus lekker de dag thuis met papa. Toen ik om 17.00 uur thuis kwam had ik eigenlijk geen zin meer om te koken en zijn we dus voor het eerst sinds het dieet bij de Mac Donalds gaan eten. Ik had begrepen dat dat kan, maar dan alleen de hamburger. Gelukkig gebruikt de Mac. alleen rundvlees, dus dat was geen probleem. Dus wij aan de Mac Chicken en voor Firyel een Happy Meal met hamburger, maar zonder broodje. Ik moet zeggen dat dit goed geregeld werd en binnen No-time stond er een doosje klaar met een speciaal voor haar apart gemaakte hamburger zonder broodje. We hadden van huis uit 2 boterhammen mee genomen en de hamburger daar tussen gedaan. Waar deze mama alleen door haar onervarenheid met hamburgers (voorheen had ze altijd de kipnuggets)niet aan gedacht had, was dat Firyel niet van Ketchup, uitjes en augurk houdt! Helaas, hamburger was geen succes. Ook na het voorzichtig afschrapen van al deze toppings vond ze hem al niet meer lekker. Domme mama, volgende keer weer iets om van te voren rekening mee te houden. Gelukkig had ze de patat en het verse fruit nog! Maar deze mama deed toch ook nog wel iets slims hoor. Ik vroeg aan Firyel of ze appelsap of fristi wilde. Zegt zij; ik wil roosvicee of limonade. Ik weer; nee dat hebben ze niet, appelsap of Fristi, maar mevr. was erg volhardend en wilde perse roosvice. Dus zei ik tegen haar; Ze hebben geen roosvicee of limonade, maar ze hebben wel lekker appel DIKsap. Nou, dat wilde ze natuurlijk wel, want dat is tenslotte bijna hetzelfde als roosvicee *LOL*. Dus Firyel heeft heerlijk zitten drinken van haar speciale appel -DIK- sap. Soms, heel soms zijn ze op die leeftijd toch nog wel heerlijk makkelijk te manipuleren. Hahaha!!!

1 opmerking:

  1. Geweldig, en maar vertellen tegen de kinderen dat jokken absoluut niet mag! Het ergste is, jij bedoelt het nu zo lief en goed, als ze straks volwassen is gaat ze het tegen je gebruiken dat het er met de paplepel werd in gegoten dat jokken niet zo erg is :)
    Wij doen het zelfde bij mij ma, als ze weer merkt dat wij en manipulatief praatje houden tegen de kinderen en zegt dat we niet zulke onzin moeten verkopen, dan gooien wij haar meteen die kleine jok-momenten voor de voeten, want tja dat dit zei bij ons toch ook :)

    Toch fijn te lezen dat ondanks het dieeët jullie het leven toch normaal houden, en blijkbaar reageert Firyel daar toch erg goed op

    BeantwoordenVerwijderen