Pagina's

zondag 6 februari 2011

BKB's

Of ook wel Braziliaanse kaasbroodjes genoemd. Op het Coeliakieforum hoorde ik zoveel goede berichten over deze broodjes, dus uiteraard moesten wij die hier ook uitproberen. Ik moet zeggen dat ze goed gelukt waren en er super uit zien. Helaas vond Firyel ze weer niet lekker wist ze al te vertellen zonder te proeven: Ik lust geen kaasbroodjes!!! Sinds wanneer????? (Heerlijk zo'n puberende 4 jarige) Ik weet het niet, maar goed, gelukkig vond mama ze wel lekker, dus nu gaat er gewoon elke dag een mee naar mijn werk. Even oppiepen in de magnetron, plakje kipfilet of tomaat o.i.d. ertussen en je hebt een lekker GV broodje. Hier vind je het recept.

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat Firyel ze niet lekker vindt...mijn kinderen gelukkig wel! Ik bak ze dus regelmatig (doe er zelfs nog gemalen hamreepjes doorheen) en vries ze in. Als de kinderen moeten overblijven, dan is dit hun favoriete lunch, zonder magnetron of beleg, ze eten het zo op! Lekker makkelijk, voor iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had je ze al eens gemaakt met wat sambal en gehakte bosuitjes. Dat is ook zo heerlijke combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik was vandaag op de creabeurs in vijfhuizen end aar stond een winkel voor taarten en die verkochten een glutenvrij pakket. Ik moest gelijk aan je denken, als je geinteresseerd bent heb ik geloof ik wel een visitekaartje meegenomen

    BeantwoordenVerwijderen