Pagina's

maandag 19 december 2011

Kinderarts en kerstdiner

Afgelopen week het laatste bezoek gehad bij de dieetiste en vandaag weer bij de kinderarts geweest. Alles gaat supergoed met Firyel! Beiden waren zeer tevreden. De dame is in een jaar tijd van 11,9 kg naar 17,4 kg en van 0,98m. naar 1,10 m.gegaan en komt nu weer net boven de onderste groeilijn uit!! Wel blijkt ze aanleg te hebben voor astmatische klachten (schijnt weer vaker voor te komen bij kindjes die het RS virus hebben gehad), dus moet ze voorlopig tijdens deze hoestepidemie aan de puf gaan en blijven.

Gisteren hebben we nog samen cakejes gebakken o.a. voor Cas zijn verjaardag a.s. zaterdag. Woensdag hebben ze kerstdiner op school en moeten we allemaal weer wat te eten mee nemen. Firyel wilde graag pannekoeken eten, dus morgen maar een stapel bakken. Wilde deze mama juist beginnen met een beetje afstand nemen van al dit soort activiteiten (moet haar daarin toch wat meer los laten), vroeg de juf dit keer of ik er wel bij wilde zijn hoor, want zij durft in die drukte van het diner de verantwoordelijkheid niet te nemen voor Firyel haar eten. Nou ja, dan ga ik toch maar weer helpen en dat vindt deze mama stiekum helemaal nog niet zo erg.

2 opmerkingen:

 1. wat een goed nieuws zeg, dat ze zo begint te groeien! wat moet dat een fijn gevoel voor jullie zijn!
  en ja al die activiteiten... wel fijn dat juf het aangeeft! beter zo dan achteraf problemen. veel plezier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed nieuws zeg! Ze groeit dus echt veel, zeker veel nieuwe kleren moeten kopen afgelopen jaar ;-))
  Naast alle decemberstress is het toch weer extra werk allemaal, hier nl hetzelfde verhaal als bij jullie, manlief gaat helpen bij Rosanna’s kerstdiner en ik bij DaniĆ«l!
  Veel plezier en fijne dagen alvast!

  BeantwoordenVerwijderen