Pagina's

vrijdag 22 juli 2011

Uitslag bloedonderzoek en vakantie!

Afgelopen week kregen we de uitslag van het bloedonderzoek van Firyel. Wel spannend, want het was de eerst controle op anti-stoffen sinds we met het dieet begonnen zijn. De arts had, zoals verwacht, goed nieuws. Waren haar anti-stoffen in november 2010 nog boven de 200, nu was het nog maar 19, dus dat is een flinke daling. We zijn op de goede weg!

Na een nogal bewogen 1e schooljaar voor Firyel was het gisteren zover, de laatste schooldag van dit schooljaar en de laatste voor Firyel in groep 1. Wat is dat jaar snel gegaan zeg, en zo veel gebeurd. Begon ze het jaar als een zielig en mager futloos muisje dat niet meer wilde spelen en alleen maar moe was, is ze aan het eind een echte kleuter geworden die al begint met letters schrijven, zonder zijwieltjes kan fietsen op een "grote" fiets, rent, speelt enz. Wat ben ik blij met deze school en wat ben ik blij met de manier waarop de school met Firyel haar ziekte en haar dieet omging het afgelopen jaar. Uiteraard heeft de juf een mooi home-made bedankt kaartje gehad nog. Gistermiddag om 15.15 uur werd het schooljaar muzikaal afgesloten door alle kinderen van de school met het traditionele vakantielied. Voor Firyel de eerste keer uiteraard, dus die liet het allemaal maar een beetje over haar heen komen (volgens mij kende ze de tekst ook nog niet *LOL*). Maar zoooooo leuk om te zien en nu..........VAKANTIE!!!!!!!!!!

Hier (klik) een filmpje van het vakantielied. Op het allerlaatste zie je Firyel in beeld, met het roze pakje aan en haar hand bij haar gezicht.
Ik sta zelf ook nog ergens in beeld...... maar waar???????



Voor diegenen die ook nog ondertiteling willen hebben, hier het refrein:
Tot ziens, tot ziens,
Leve de vakantie,
Dag meester en dag juf,
Dag rekenen en taal.
Tot zien, tot ziens,
Stuur nog eens een kaartje,
Het beste en de groeten
van ons allemaal!

1 opmerking:

  1. Leuk zo'n afscheidslied, daar hoor je hier in de omgeving niet van...
    En wat fijn dat het met Firyel zo goed gaat, maar dat wisten jullie eigenlijk al langer hè !

    BeantwoordenVerwijderen