Pagina's

zondag 19 juni 2011

Zo lang geleden

dat ik voor het laatst een berichtje geplaatst heb. Door omstandigheden op mijn werk is het er niet meer van gekomen, maar vandaag toch de moed maar weer eens bij elkaar geraapt.Met Firyel gaat alles goed. We hebben 8 juni haar 5e verjaardag gevierd met haar eerste kinderfeestje. Op zaterdag hadden we haar grote mensen feestje al gevierd. Aangezien mama in het voorjaar een taartenbakcursus heeft gedaan, moesten de taarten voor de verjaardag en het feestje natuurlijk zelf gemaakt worden, nou, ik heb goed mijn best gedaan hoor!
Ik had bij de leukste taartenshop een ouwel besteld van prinsessen en een nieuwe bakvorm gekocht. Ideaal!!!! Wat krijg je daar een mooie taarten in zeg! Eerst natuurlijk gewoon de biscuitbodem gebakken, daarna met mijn nieuwe taartzaag in 3en door gesneden, jam ertussen en een laag bosvruchtenkwark met een randje botercreme langs de kant. Vervolgens bekleed met marsepein,bloemetjes gemaakt en erop geplakt, ouwel erop geplakt en klaar! En hij was heerlijk.

Voor haar kinderfeestje heb ik een cakevorm gebruikt. Ze gaf een prinsessenfeest, dus daar hoort uiteraard een mooie glitterende prinsessentaart bij.

Deze cupcakes had ze getrakteerd op school (GV en lactosevrij ivm lactose allergie van een kindje in haar klas)

De hartjes zijn erop geplakt met blauw gekleurde royal Icing en afgewerkt met eetbare glitters.

Al met al was alles een groot succes!

Ik zal het recept van de biscuitbodem binnenkort ook nog even plaatsen.

1 opmerking:

  1. Mmmmmmmmmmmh, dat ziet er allemaal lekker uit. Mooie taarten en cupcakes!

    BeantwoordenVerwijderen