Pagina's

vrijdag 4 maart 2011

Carnaval

Vandaag was het carnaval op school bij Firyel. Weken van te voren was ze al aan het bedenken wat ze zou gaan worden en dat wisselde per dag van prinses, naar K3 naar heks of vlinder. Het werd uiteindelijk een kruising van een prinses en een vlinder, dus de vlinderprinses! Ze wilde graag de jurk erbij aan die ze als bruidsmeisje aan heeft gehad, vleugels en diadeem erbij, schminken en klaar was ons mooie vlindertje! Ik had eigenlijk moeten werken, maar kon op het laatste moment vrij krijgen waardoor ik vanmorgen toch nog kon regelen dat ik kon helpen op school. Gelukkig had ik zelf nog een carnavals outfit in de kast liggen van 2 jaar terug die wel geschikt was voor op school (vogelverschrikker), dus mama ook snel in de kleren tussen de middag, schmink erop en gaan...... Oma kwam nog even langs om foto's van ons te maken. Firyel heeft helemaal genoten vandaag. Mama, carnaval vind ik het allerleukste van de hele wereld (en sinterklaas) zei ze toen ze vanavond haar bed in ging. Toen we op school aankwamen kwamen er een paar kindjes op haar afgerend en riepen: ooooohhhhh Firyel, wat ben je mooi!!!!!!!!!! Nou, trotser kan je mij niet hebben natuurlijk!
Heerlijk al die verklede kindjes en blije gezichtjes en dan die bovenbouwers die ook de grootste lol hebben met de spelletjes en de polonaise. Haar snoeptrommeltje op school kwam ook nu goed van pas, want bij de snoep spelletjes mocht zij daar iets uit kiezen. Was wel weer even een brokje wegslikken toen ik Firyel tussen al die 300 kinderen mee zag hossen in de polonaise. Dat had ik 3 maanden terug echt nog niet kunnen denken. Helemaal super!

3 opmerkingen:

  1. wat waren jullie mooi!!! en wat ziet ze er stralend gezond uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk he, als ze zo enthousiast zijn! En het lijkt me idd heerlijk om te zien dat Firyel weer zoveel energie heeft. Heeft ze de koekjes als geprobeerd? Ben benieuwd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen