Pagina's

woensdag 26 oktober 2011

Help!

Het denk, plan en organiseer seizoen voor mama's van kindjes met Coeliakie gaat weer beginnen. 11 November starten we met St. Maarten, opletten bij elke deur wat wel mag en wat niet. Nou, ik denk dat ze gewoon maar alles aan moet pakken en dan zoeken we het thuis wel uit. We kregen van de gymvereniging ook al de uitnodiging binnen voor het sinterklaasfeest, ramp nr. 2, kerstviering op school (diner of ontbijt), wat gaan we daar weer allemaal voor regelen? Maar misschien valt het ook allemaal wel mee.Vorig jaar zijn we de week voor sinterklaas begonnen met Gluten vrij eten, dus al weer bijna een jaar bezig. Toen waren echter net alle sint feestjes op clubjes enz. net geweest, dus hoefde ik me alleen maar druk te maken om het feest op school, nu krijgen we de hele mikmak. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel weer goed gaat komen, maar op dit soort momenten word je wel weer even met je neus op de feiten gedrukt. Hmmmm, eens even nadenken, wat krijgen we dit jaar allemaal....... Gym, Werk, School en er zal vast nog wel iets tussendoor komen. Binnenkort maar weer een voorraad pepernoten aan gaan schaffen en de benodigde telefoontjes gaan plegen of mailtjes gaan versturen. Nou ja, het zal wel een keer gaan wennen......

1 opmerking:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen