Pagina's

zondag 11 september 2011

Opendag gymnet

Vandaag was er in het kader van de feestweek hier in Purmerend in een van de sporthallen een opendag van Gymnet. aangezien Firyel graag op gym wil, besloten we om maar eens een kijkje te gaan nemen. Mijn voornemen was om een uurtje even te gaan, maar dat uurtje werd uiteindelijk de hele dag! Wat had ze het naar haar zin. Ze heeft trampoline gesprongen, aan de ringen gezwaaid, de rekstok gedaan,airmat, ritmisch gym en tot slotdurfde madame zelfs in het Rhon Rad. Ze paste er met haar lengte maar net aan tussen en met een beetje hulp rolde ze de hele zaal door..... en ze vond het geweldig!Nog een lekkere suikerspin gegeten, want gelukkig is dat nou eens iets zonder gluten. Ik voelde me wel een slechte mama eventjes hoor toen we de suikerspin gingen halen. Voor alle zekerheid vroeg ik naar de ingredienten, ik kreeg te horen dat er alleen maar suiker en kleurstof inzit. OK, dan mag ze het hebben was mijn reactie, hahahaha, bij menig ouder zou die reactie wel anders zijn geweest met al die kleurstoffen en suiker. Firyel kan nu in elk geval niet meer wachten tot ze mag beginnen met gym......5 opmerkingen:

 1. Oh José wat leuk,gweldig dat kleine ding in zo'n groot rad. En gym/turnen of wat dan ook is helemaal OK, ik heb het ook jaren met heel veel plezier gedaan. Volgens mij gaat Firyel zich helemaal op haar plaats voelen op de gym.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Firyel, wat ben je toch een heerlijk stoere meid! Veel plezier bij de gym...

  Liefs Oom Mars, tante Monique en een dikke knuf van Cas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat stoer. En is ze zo gegroeid of lijkt dat maar zo. Geweldig om te zien dat ze het zo leuk vindt. Volhouden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Achhhhh wat schattig en zo te zien heeft ze er lol in gaat helemaal goed komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Josè, wat een stoere dochter heb je !
  Zoals het er nu naar uitziet gaat ze volop genieten vd gym...

  BeantwoordenVerwijderen